Продажен персонал

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 20.10.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Приватна Агенција за Вработување МОТИВИ за свoи клиенти, објавуава оглас за:

ПРОДАЖЕН ПЕСОНАЛ, во повеќе продажни салони во Скопје - East Gate Mall – еден од најголемите и најсовремените трговски центри во регионот

Услови на кандидатите:

 • Комуникативна, доверлива и одговорна личност,
 • Искуство во малопродажба ќе се смета за предност,
 • Развиени вештини на продажба и ориентираност кон купувачите,
 • Изразена иницијатива и проактивен пристап во работата,
 • Познавање работа на компјутер и англиски јазик
 • Претходна работа со накит ќе се земе како предност.

Обврски:

 • Одржување највисоко ниво на услуга во секој момент,
 • Градење и негување добри односи со потрошувачите,
 • Одржување на хигиена во продажниот салон

На вработените им нудиме:

 • Работа во динамично опружување
 • Работа во смени
 • Усовршување во областите на продажба
 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво ниво
 • Конкурентна плата + Бонуси

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.