Келнер и кувар

  • Објавен пред 9 месеци
  • Тандем Два
  • Активен до 22.03.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Гостилница Кафанче, која се наоѓа на Тобако 2, има потреба од перзонал за работа.

 

  • Келнер - 1позиција,
  • Кувар - 1 позиција

 

Сите заинтересирани, да ги испратат своите податоци преку полето „Аплицирај“

КЛИКНИ