Агент за продажба / New Age во East Gate Mall

 • Објавен пред 4 дена
 • ДТУ Њу Ејџ Компани
 • Активен до 28.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

 

NEW AGE / ЛУКСУЗЕН САЛОН ВО EAST GATE MALL

ПОЗИЦИЈА : АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Отворени 4 работни работни места на позиција: Агент за продажба.

Локација : Нов салон на New Age во East Gate Mall.

Потребни квалификации:

 • Познавање на основни вештини за продажба
 • Лесно изразување
 • Перфектна комуникација
 • Позитивна и амбициозна личност
 • Педантна, точна и работлива личност

Опис на работни услови:

 • 40 работни часа неделно;
 • Почетна плата: од  20.000 до 30.000 денари.
 • Работа во 2 смени

Опис на работни обврски:

 • Работа во продажен во салон
 • Целосна вклученост во маркетинг стратегијата.
 • Креативна подготовка за реализација на реклами слики и спотови.
 • Менаџирање на тим и односи со јавност.

Ако ова Ви звучи интересно, верувате во себе, имате самодоверба и полни сте со ентузијазам за подобрување на нашиот тим, испратете го вашето CV заедно со мотивационо писмо на [email protected]  најдоцна до 25.09.2021.

Некомплетните пријави нема да бидат разгледани.
Само одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

За повеќе информации, посетете ја нашата веб страна: https://newage.com.mk/