Продажен референт

За компанијата: Concept Studio е застапник и увозник на реномираниот италијански производител на плочки Marazzi, како и за австриската компанија за адитиви Ardex кои важат за едни од најквалитетните адитиви на светско... повеќе за компанијата »

Потребни квалификации:

Одговорна, мотивирана и стабилна личност
Способност за индивидуална и тимска работа
Ориентираност кон клинети и комуникациски вештини 
Познавање на работа со компјутери 
Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност

 

Работни обврски:

Презентирање на производите и продажно советување
Ориентираност кон препознавање на потребите на потрошувачите
Подготвување на понуди 
Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата

 


Полно работно време од 40 саати
 


 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »