Продавач/ка

  • Објавен пред 3 месеци
  • КЕНДИ КИНГ ДООЕЛ
  • Активен до 25.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара работничка за во продавница за гумени бомбони која се наоѓа во Ramstore mall во Скопје (втори кат).

Телефон за контакт: 078/207-200

КЛИКНИ