Персонал за работа

  • Објавен пред една недела
  • Premium tobacco SM
  • Активен до 25.07.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје

Premium Tobacco SM се наоѓа на ул. Миле Попјорданов бр.46А во Козле - Скопје.

Имаме потреба од двајца работници.

  • Се работи од понеделник до сабота од 09:00-23:00 часот. Недела е неработен ден.
  • Ви нудиме редовни месечни примања и супер услови за работа. 

Дополнителни информации може да добиете на тел. 072 269 401 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »