Физиотерапевт

Кинестетик вработува: ФИЗИОТЕРАПЕВТ

 

Потребни квалификации:

  • завршено минимум средно образование
  • познавање на англиски јазик
  • добри комуникациски вештини
  • желба за напредување со знаењето
  • работно искуство не е пожелно

    Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »