Рецепционер/ки

За компанијата: Вју Ин Хотел е најдобриот и најреномираниот Хотел со три звезди во Скопје. За тоа говорат високите рејтинзи на сите светски канали и тоа : 9.4 на booking.com , 5.0 на expedia , 5.0 на TripAdvisor итн.... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • View Inn Boutique Hotel
  • Активен до 28.05.2022
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје
  • Телефон: +38923228570
  • Веб: www.viewinn.mk

Рецепционер/ка
Вистинскиот кандидат треба да поседува :
-Течно говорење на локалниот јазик
-Течно говорење на Англискиот јазик
- Познавање на други јазици се смета за предност.
Работни задачи и обврски :
• Одговара за прием и одјава на гостите од Хотелот согласно политиките, процедурите и системите за работа на компанијата.
• Справување со барањата на гостите на ефикасен начин со цел да се обезбеди нивно задоволство при престојот во Хотелот.
• Одговорен е за материјалното и финансиското работење за време на смената
• Обезбедува навремена и точна подготовка на извештаи потребни за работењето на другите сектори

• Работата се одвива во две смени. Прва смена од 07 часот наутро до 15 часот на пладне и втора смена од 15 часот до 23 часот.

Хотелот се наоѓа на Водно веднаш до сеизмолошкиот институт ( Француска и Англиска амбасада ).

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на : [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »