Презентер и оператор на машина за дезинфекција на душеци

 • Објавен пред 2 недели
 • Clean Max
 • Активен до 24.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Start up kомпанија единствена во својата дејност има потреба од :

 Презентер и оператор на машина за дезинфекција на душеци

 

Бараме

 • CCC
 • Со или без работно искуство
 • Комуникативна , позитивна , уредна и посветена личност
 • Одговорна , лојална и организирана личност
 • Желба и умешност за ракување со техника
 • Возачка дозвола Б категорија ќе биде плус

Опис на работни задачи

 • Примарна комуникација со клиенти
 • Ракување со машина за дезинфекција на душеци
 • Извршување на работната задача соодветно на обуката и сертификатот кои ќе ги обезбедиме
 • Одговорност во рамките на своите овластувања
 • Комуникација и координација со тим

Нудиме

 • Работа во брзорастечка компанија која нуди можност за унапредување
 • Позитивна работна клима
 • Обезбедена обука
 • Вработување на неопределено време
 • Годишен одмор од 21 ден
 • Компетитивна плата

Доколку се пронаоѓате во овој профил на вработен , со задоволство ќе го разгледаме вашето резиме . Вашата кратка биографија испратете ја на info@cleanmax.mk

КЛИКНИ