Хигиеничар/ка во кујна - прва смена

Плата 25.000 ден.

За компанијата: Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. повеќе за компанијата »

Кинески ресторан има потреба од:

  • Хигиеничарка во кујна од 8:00 - 16:00 часот. 
    Може и со скратено работно време

Плата 25.000 ден

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »