Продажен персонал

  • Објавен пред една недела
  • Boutique de la parfumerie
  • Активен до 27.05.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Луксузен бутик за француски наливни парфеми во новоотворениот трговски центар East Gate бара кандидат/ки за продажен персонал.

  • Условите се повеќе од поволни,
  • Работа во смени,
  • Добра плата со бонуси за мотивација.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »