Советник за осигурување

Позиција наменета за лица со желба за надградување, продуктивни и ориентирани кон остварување на цели. Нудиме работа во тим, сопствено менаџирање на обврските и работа со докажани ментори спремни за споделување на знаењето.

Квалификации:

  • Способност за работа и комуникација со клиенти;
  • Способност за тимско работење;
  • Спремност за учење;
  • Претходно искуство во директна продажба ќе се смета за предност;

Опис на работно место:

  • Таргетирање на целни групи за продажба;
  • Грижа на клиенти;
  • Градење на сопствена продажна мрежа;
  • Работа на терен;
  • Флексибилно работно време (сопствена организација);

Доколку сакате да се надградите и да напредувате во продажбата, досавете ваши контакт податоци и CV на: uniqalifeinfo@uniqa.mk

 

КЛИКНИ