Фармацевт и фармацевтски техничар

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ Аптека Полин
  • Активен до 24.02.2021
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

Препознатливи по врвната услуга, активната промоција кон крајните купувачи, едукација на менаџерите и вработените во аптеката и производите со сопствен бренд, BETTY поставува нови стандарди на пазарот во Македонија и создава компаративна предност со која аптеките-членки на концептот се позиционираат како лидери во полето на услуги и иновации.

Аптека Полин, дел од Бетти Аптеки, има потреба од следнава работна позиција:

ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР 


​Потребни квалификации:

·         ВСС – Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар;

·         Со или без претходно работно искуство;

·         Поседување на Лиценца за работа;

·         Познавање на англиски јазик;

·         Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office.

Посакувани карактеристики:

·         Развиени комуникациски вештини;

·         Стручност и елоквентост;

·         Организирана и одговорна личност;

·         Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе;

·         Професионалионален и љубезен однос кон клиентите, развивање и одржување на добри односи;

·         Позитивен став.

 Плата по договор.

 Телефон за контакт 075 448 075