Општ работник

Плата од 27.500 ден. до 35.000 ден.

  • Објавен пред еден месец
  • ДООЕЛ ГОЦИС
  • Активен до 29.11.2022
  • Позиција: Општ работник
  • Локација: Битола

ДООЕЛ ГОЦИС од Битола има потреба од вработување на:

  • 2 лица од машки и
  • 2 лица од женски пол

На воздраст до 45 години со или без претходно работно искуство во дрвната индустрија.

 

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »