Финансиски администратор

За компанијата: СЕТЕК сé од техника е лидер во областа на ИТ, аудио видео и белата техника, кој на македонскиот пазар е присутен 28 години. СЕТЕК сé од техника ја поседува најголемата дистрибутивна мрежа во Македонија... повеќе за компанијата »

СЕТЕК СÈ ОД ТЕХНИКА ДОО СКОПЈЕ ВРАБОТУВА:

  

ФИНАНСИСКИ АДМИНИСТРАТОРИ

Потребни се 2 лица 

 

Доколку сте заинтересирани за оваа позиција Ве покануваме да станете дел на нашиот тим.

 

 

Опис на работно место:

 • Следење и контрола на салда на месечно и годишно ниво
 • Вршење на анализа на задолженост и ниво на дополнително задолжување и изготвување на извештај за спроведената анализа
 • Утврдување на моментална задолженост и одлучување за дополнително задолжување
 • Евидентирање и контрола на побарувања и уплати
 • Внесување на изводи и фактури
 • Евиденција на приеми
 • Комуницирање и контактирање со клиенти на друштвото
 • Работата се одвива 40 часа неделно

 

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Пожелно е искуство во работа во сметководство и финансии
 • Колегијалност, флексибилност, аналитичност во донесување на одлуки, желба за учење и напредување
 • Познавање на англиски јазик и добри комуникациски вештини

 

Се охрабруваат сите заинтересирани кандидати да го достават своето CV преку полето Аплицирај или на е-маил адресата [најави се за да го видиш е-маилот] со наслов на огласот „Финансиски администратор“

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »