Aвтомеханичар

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Вулканизер

Сервис за тешки товарни возила “ДС Сервис” во н.Илинден има потреба од вработување на Aвто-механичар.

 

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се ССС и искуство со тешки товарни возила,

 

Месечна нето плата 40.000,денари

 

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на ljubica.aleksovska@dsservice.mk

КЛИКНИ