GRANDEX: Возач

  • Објавен пред 11 месеци
  • ГРАНДЕКС ДООЕЛ
  • Активен до 12.01.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ГРАНДЕКС ДООЕЛ:

Директор за маркетинг и продажба

ОПИС

Водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на повеќе реномирани брендови, бара енергични, амбициозни, комуникативни личности за вработување на следната позиција: ДИСТРИБУТЕР.

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV со слика и мотивациско писмо на е-маил адреса: info@grandex.com.mk

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Ќе бидат контактирани само апликантите кои ќе влезат во потесниот избор.

Изборот ќе се направи во рок од 15 дена од датумот на објавување.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Возачка дозвола Б категорија (минимум 2 години);
  •  Добри организациски способности;
КЛИКНИ