Адвокат/Адвокатски стручен соработник

Адвокат Александар Димитриевски од Скопје има потреба од ангажирање на адвокат/адвокатски стручен соработник со искуство во застапување пред суд во парнична постапка.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат условите своето CV можат да го испратат на следната електронска пошта: [најави се за да го видиш е-маилот]