Монтажер на Врати / Бравар

Друштво за трговија и услуги ЕПС РОЛЛС ДООЕЛ Скопје објавува ОГЛАС за следниве работни позиции:

​1. МОНТАЖЕР НА ВРАТИ

Потребни квалификации:

  • Завршено средно стручно образование
  • Пожелно поседување на возачка дозвола (Б) Категорија
  • Претходно работно искуство во истата област (ќе се смета за предност)

2. БРАВАР

Потребни квалификации:

  • Завршено средно стручно образование
  • Пожелно поседување на возачка дозвола (Б) Категорија
  • Претходно работно искуство во истата област (ќе се смета за предност)

Вашите апликации можете да ни ги испратите на [најави се за да го видиш е-маилот] или да не контактирате директно на следниот телефонски број: 075 328 688.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »