Продажен персонал Скопје (Центар)

 • Објавен пред еден месец
 • Тродат Печат Гравер
 • Активен до 25.08.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Поседување на вештини за продажба
 • Пожелно претходно работно искуство во продажба
 • Основно познавање на компјутери
 • Способност за индивидуална и тимска работа

 

Одговорности и задачи:

 • Продажба на производите и услугите
 • Административни активности поврзани со процесот на продажба
 • Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажното место

 

Ние ви нудиме:

 • Работен однос заснован на 6 работни часа дневно
 • Работа во пријатна атмосфера на атрактивна локација во центарот на Градот
КЛИКНИ