Машинист - ракувач на градежна машина

 • Објавен пред 5 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 29.05.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Машинист - ракувач на градежна машина  2 извршители

 

Работно искуство ќе се смета за предност

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование
 • Исполнителен, иницијативен
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и во дадени рокови
 • Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

 

Личен Профил:

 • Организираност и одговореност
 • Комуникативност
 • Посветеност,лојалност,иницијативност.
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

КЛИКНИ