30 агенти за продажба

 • Објавен пред 2 недели
 • ЛБ Рителло ДООЕЛ
 • Активен до 25.01.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од ЛБ Рителло ДООЕЛ:

30 агенти за продажба

(преземи го огласот како слика)

Германската компанија Librex L.L.C бара 30 агенти за продажба!
Целата територија на Македонија

Сакате да се остварат вашите соништа за добра и стабилна работа, а потоа аплицирајте!
Условите што мора да бидат исполнети за агент за продажба се како што следува:

 • Средно образование
 • Да има возачка дозвола од категорија Б.
 • Личен автомобил
 • Бидете комуникативни (знаење во директна продажба)

Компанијата нуди многу добри услови за работа

 • Плата по европски стандард
 • Редовни патувања во странство
 • Семинари на месечно ниво
 • Двонеделен тренинг
 • Сертификација по обуки

Сите заинтересирани страни треба да се пријават преку оваа е-адреса
[email protected]
За какви било дополнителни информации, можете да го контактирате овој телефонски број
+389 70964412 (VIBER, WHATSUP) од 10:00 до 15:00 часот

барај огласи за вработување » барај останати огласи »