Продажен персонал - оптометрист

За компанијата: Oптика ММ од 2004 година постои на македонскиот пазар со една јасна цел: да нуди квалитетни производи, здрави за сечии очи, на најбрз и наједноставен начин. Тим составен од оптичари и оптометристи се труди... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • ОПТИКА ММ
  • Активен до 13.02.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје
  • Веб: optikamm.weebly.com/
  • Facebook: optikamm

ОПТИКА ММ во Порта Влае вработува:

  • Комплетен персонал (техничар за очна оптика, оптометрист, референт за продажба).

Оптика ММ вработува амбициозни луѓе кои ќе сакаат да го следат континуираното надоградување на тимот - од едукативен тип но и од технолошки аспект кога станува збор за проверка на вид и изработка на оптички стакла.

Доколку Ве интересира Оптиката како наука но и како модна индустрија испратете го вашето CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »