ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ - ГОСТИВАР

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

 

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. 

Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на 

 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ  - ГОСТИВАР

 

Доколку сте:

 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни

 

Услови:

 • ССС/ВСС
 • со или без работно искуство
 • англиски јазик – мин А1 ниво
 • познавање на MS пакетот

 

Нудиме:

 • основна плата + бонуси
 • тимска работа
 • професионален напредок и развој

 

Работни задачи:

 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект

 

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и мотивационо писмо, испратете ја на e-mail адреса hr@sportvision.mk до 17.09.2019. година со назнака „ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ - ГОСТИВАР„. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани. 

КЛИКНИ