КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 16.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Агроном - полјоделство - Фармацевт

Мотиви во името на свој клиент -Дистрибутивна компанија- со повеќегодишно искуство на пазарот, која поради проширување на обемот за работа објавува оглас за постојано вработување за следново работно место:

 

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 

Одговорности:

 • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти
 • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти,
 • Развивање и одржување на односите со клиенти,
 • Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба.

 

 Барања за позицијата:

 • Минимум средна стручна спрема,
 • Искуство во трговија,
 • Преговачки и комуникативни способности,
 • Компјутерски способности – MS Office,
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија - задолжително.

 

Компанијата нуди:

 • Атрактивни месечни примања + бонуси,
 • Одлична можност за напредување и усовршување ,
 • Работни денови од понеделник до петок.

 

 Вашето CV испратете го на меил: kariera@motivi.mk 

 Само избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

 Сите апликации ќе бидат разгледувани со строга доверливост.

КЛИКНИ