Теренски соработник

 • Објавен пред 4 месеци
 • HILL International
 • Активен до 15.07.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Хилл Скопје за својот клиент, германска фармацевтска компанија присутна низ цела Европа, бара самостојна, организирана и мотивирана личност за позицијата:

 

                                                                                    Теренски соработник

 

Квалификации:

 • Образование од областа на фармација, медицина/ стоматологија или економија 
 • Искуство во теренска продажба, комерцијално или веледрогериско работење ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Одлични комуникациски и преговарачки способности 
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Динамичност, флексибилност и самоиницијативност

 

Одговорности:

 • Посета на аптеки со цел воспоставување и одржување на партнерските односи
 • Идентификување на нови деловни можности и иницирање на контакти
 • Одговорност за продажбите  во доделениот регион
 • Наплата на побарувањата
 • Редовно известување за текот на активностите и водење на соодветна евиденција за спроведените активности
 • Следење и анализа на фармацевтскиот пазар

 

Компанијата нуди одлична можност за професионален развој во динамична средина за амбициозни професионалци ориентирани кон постигнување на резултати. 

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете кратка биографија најдоцна до 15.07.2019, со назнака за позицијата. 

 

                                                                       E – mail: prijava@hill-international.com.mk

                                                                                                www.hill.mk 

                                                                   Хилл Скопје, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје

                                                                                         тел/факс: 02/3296-481

КЛИКНИ