Продавач/ки

  • Објавен пред 7 месеци
  • Miss spice accessories
  • Активен до 13.08.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Miss spice accessories има потреба од продавач/ки.

Потребни квалификации: 

  • комуникативна, ведра и амбициозна личност
  • предност ќе имаат кандидатите со работно искуство

Ние нудиме:

  • фиксна плата + бонуси
  • 40 работни часа неделно

Вашите апликации испратетѕе ни ги на следниот е-маил:

aneta.missspiceaccessories@yahoo.com

КЛИКНИ