Шивачки во фабрика за производство на мебел

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на шивачки, во фабрика за производство на тапациран мебел.

Вашето CV испратете го на е-маил: denifeydom@gmail.com

КЛИКНИ