Тапетар

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на општи работници (утовар-истовар) во фабрика за производство на тапациран мебел.
Вашето CV испратете го на е-маил: feydom.proizvodstvo@gmail.com

КЛИКНИ