Практикант за дигитален маркетинг

За компанијата: B-Watch е најценет и добро познат бренд за продажба и дистрибуција на часовници во Македонија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • b watch 1920
 • Активен до 24.05.2022
 • Позиција: Социјални медиуми (администратор)
 • Локација: Скопје
 • Веб: bwatch.mk
 • Facebook: bwatchshop

РАБОТНА ПОЗИЦИЈА

Практикант за дигитален маркетинг, кој сака да добие знаења во полето на дигитален маркетинг, можност да работи со искусен тим, можност да научи да координира соработка на маркетинг секторот со останатите сектори во компанијата, можност да научи како да соработува со маркетинг секторите на трговските центри каде b watch 1920 има продажни салони, контакт со медиуми, подготвен/подготвена е да предложува промени кои смета дека се адекватни во секторот.

 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА КАНДИДАТОТ:

 • Минимално 2 година Високо Образование (Маркетинг, Е-бизнис,) или завршена обука на Академија за дигитален маркетинг
 • Работно искуство во полето на дигитален маркетинг не е неопходно
 • Основно познавањe на дигитален маркетинг и следење на најновите трендови
 • Работење на социјални медиуми
 • Основно познавање на SEO активности
 • Поддршка на нашите интерни контент активности
 • Работа со платени реклами
 • Препознавање на најновите трендови и технологии кои влијаат на нашата индустрија
 • Сетирање, следење и анализа на перформансот на нашите дигитални маркетинг кампањи

ВЕШТИНИ

 • Креативно пишување (content writing)
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Office и Google Workspace
 • Познавање на социјални медиуми
 • Познавање на Photoshop
 • Познавање WordPress
 • Креативност
 • Комуникациски и интерперсонални вештини

ПРИДОБИВКИ

 • Можност добивање на знаење во полето на дигитален маркетинг
 • Можности за личен и професионален развој
 • Место на кое изразувањето на креативност е поддржано
 • Шанса да за зголемување на работното портфолио
 • Платена пракса
 • Работа во компанија која има 100 годишна традиција и искуство

Ве покануваме доколку соодвествувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате сите(или поголемиот дел) горенаведени точки испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до 23.05.2022 на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Ве очекуваме,

имот на b watch 1920

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »