Вивакс: Работник во производство

 • Објавен пред 9 месеци
 • ВИВАКС ДОО
 • Активен до 01.03.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Вивакс фабриката за производство на природни овошни сокови ВИВА поради остварување на своите развојни цели и концепции објавува оглас за вработување на амбициозни луѓе со работно искуство за следната позиција:

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

Опис на работно место:

 • Работи на производни линии за припрема и полнење на сокови


Потребни квалификации:

 • ССС/Основно образование
 • Со или без работно искуство
 • Исполнителност и доверливост, самоиницијативност, чесност и лојалност
 • Ефективна вербална комуникација
 • Способност за тимска работа


Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци на следната е-маил адреса: viva@vivaks.com.mk

Конкурсот е отворен 14 работни денови од неговото објавување (15.02.2017-01.03.2017).
Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!

КЛИКНИ