Магационер со повремена дистрибуција

  • Објавен пред 3 недели
  • ДВОРНИК доо
  • Активен до 24.06.2022
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 3110-901
  • Веб: dvornik.com.mk

ДВОРНИК е македонска компанија која постои 32 години, со постојан напредок во работењето.

Искористете ја можноста да станете дел од успешниот тим на  ДВОРНИК и аплицирајте за позицијата:

             Магационер  со повремена дистрибуција

Кандидатот треба да ги исполнува слените услови:

- средна стручна спрема

- предходно искуство за работа во магацин ќе се смета за предност

- возачка Б категорија (активен возач)

Работата се состои од прием, припрема  и исорака на роба, со водење на документација околу истото.

Ние нудиме:
•Работно време: понеделник-петок 8-16ч.
•Работа во една смена
•Редовни годишни одмори
•Редовна исплата на К 15
•Редовна плата и придонеси, плус бонуси
•Одлична работна атмосфера и пријатен колекгиум

Доколку сметате дека ги исполнувате условите и сакате да бидете дел од тимот на ДВОРНИК, аплицирајте со Ваша биографија, мотивациско писмо и фотографија на меил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сите кандати кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Огласот трае до 18.06.2022 година.

Напомена: Со самото аплицирање, кандидатот се согласува неговите лични податоци наведени во биографијата и мотивациското писмо да бидат чувани во базата на податоци на ДВОРНИК во рок од 1 година од денот на истек на рокот за аплицирање. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно Законт за зашита на личните податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »