Personal za rabota vo igroteka

  • Објавен пред 3 месеци
  • Habyland jungle
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Игротека Habyland jungle има потреба од проширување на својот тим.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим испратете го вашето CV на habylandmk@yahoo.comили контактирајте не на 070 273 766.

КЛИКНИ