Собар/ка

За компанијата: Вју Ин Хотел е најдобриот и најреномираниот Хотел со три звезди во Скопје. За тоа говорат високите рејтинзи на сите светски канали и тоа : 9.4 на booking.com , 5.0 на expedia , 5.0 на TripAdvisor итн.... повеќе за компанијата »

Собар/ка

Кандидатите треба да поседуваат :

 • Завршено средно образование
 • Течно говорење на локалниот јазик
 • Познавање на други јазици се смета за предност
 • Педантност и колегијалност
 • Одговорност и посветеност кон работата
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Работни задачи и обврски :

 • Одржување на хигиената во гостинските соби и помошните простории на Хотелот
 • Секојдневно чистење на одјавените соби
 • Помага при работните задачи во перална и одржување на постелнината во хотелот
 • Редовен извештај за постелнината и хигиенскиот прибор
 • Други одговорности соодветни на работното место
 • Работата се одвива во една смена од 07 часот до 15 часот на пладне.
 • Хотелот се наоѓа на Водно веднаш до сеизмолошкиот институт (Француска и Англиска амбасада).

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на : [најави се за да го видиш е-маилот] или да се јават на телефонскиот број – 075 394 746 (лице за контакт Ангела)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »