Советник за продажба

За компанијата: H&M is a value-driven company that wants to lead the way to a more inclusive world. To us Diversity & Inclusion is about who we are and who we want to be. Join us in making style more sustainable & fashion... повеќе за компанијата »

Како советник за продажба, ќе ве научиме основите на управување со продавница, ќе ви овозможиме да се приклучите на талентиран тим со нови пријатели - и најважно од сè, ќе ви научиме како да ги направите нашите клиенти да се чувствуваат добредојдени, задоволни и инспирирани, додека имате шанса за доживотна кариера.

Твоите задачи: 

  • Да се осигураме дека нашите клиенти секогаш се наш приоритет, осигурувајќи им одлично искуство.
  • Да бидеме дилигентни во рутините на продажниот спрат, во гардеробата и на касата, за да се промовира задоволството на клиентите.
  • Со споделување на вашите знаења и вештини со вашите колеги активно придонесувате за создавање на одличен тим кој ќе ги задоволи очекувањата на нашите клиенти.
  • Работете во согласност со стандардите, политиките, процедурите и законските барања на H&M.

Исто како и сите во H&M, веруваме дека сте позитивен и амбициозен тимски играч полн со поттик и оптимизам.

Што ви треба за да успеете:

  • Позитивен тимски играч исполнет со погон и оптимизам.
  • Друштвени, социјални и корисни за клиентите и колегите промовирајќи ги нашите вредности и култура во вашата секојдневна работа.
  • Спремни да учат на работа во брза средина.

Ова е позиција со полно работно време што нуди 40 часа неделно, почнувајќи од февруари 2024. година. Пријавете се со испраќање на вашето CV што е можно поскоро, но најдоцна до 29 февруари. Поради политиките за податоци, ние прифаќаме апликации само преку страницата за кариера.

Бенефиции
Ние им нудиме на сите наши вработени во H&M Group атрактивни бенефиции со големи можности за развој низ целиот свет. Сите наши вработени добиваат картичка за попуст на персоналот, која може да се користи за сите наши брендови на H&M Group во продавниците и онлајн. Брендовите покриени со попустот се H&M (Вклучени Beauty and Move), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. Покрај нашиот попуст на персоналот, сите наши вработени се вклучени во нашата H&M Поттик програма – HIP. Можете да прочитате повеќе за нашата програма за поттик на H&M тука.  

Покрај нашите глобални бенефиции, сите наши локални пазари нудат различни конкурентни придобивки и бенефиции. Ве молиме имајте предвид дека тие може да се разликуваат помеѓу типот на вработување и земјите. 

Inclusion & Diversity
H&M е дел од H&M Group. На H&M Group, ние сме решени да создадеме и одржуваме инклузивни, разновидни и рамноправни работни места во целата наша организација. Нашите тимови треба да се состојат од најразлични луѓе кои го споделуваат и комбинираат своето знаење, искуство и идеи. Да имаме разновидна работна сила води до позитивно влијание врз тоа како се справуваме со предизвиците, врз она што го перцепираме возможно и за тоа како ќе избереме да се поврзиме со нашите колеги и муштерии низ целиот свет. Оттука сите димензии на разновидноста се земаат предвид во нашиот процес на регрутирање.  

Ние се стремиме да имаме фер и еднаков процес и затоа љубезно ве молиме да не прикачувате мотивационо писмо во вашата апликација бидејќи често содржат информации кои лесно можат да предизвикаат ненамерни пристрасности. 

H&M е моден бренд кој нуди најновите стилови и инспирација, од модни парчиња и уникатни дизајнерски соработки до прифатливи гардеробни елементи. Нашата бизнис идеја е модата и квалитетот по најдобра цена на одржлив начин.  Дознајте повеќе за H&M овде

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »