FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Стручен соработник во Секторот дијагностика и лекови

 • Објавен пред 11 месеци
 • Фармахем Дооел
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Фармахем ДООЕЛ - Скопје има потреба од: 

Стручен соработник во Секторот дијагностика и лекови


Барања за позицијата:
- Завршено високо образование: ПМФ (биохемија);
- Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Internet);
- Одлично познавање на англиски јазик (пишување и зборување);

 •   Работно искуство во биохемиска лабораторија минимум 2 години, познавања од областа на хематологија, имунологија, биохемија;
 •   Способност за извршување повеќе работни задачи истовремено, приспособување на нови и различни задачи, тимска работа;
 •   Поседување на Б возачка дозвола за теренска работа.

Работни задачи:

Комерцијална работа од областa на биохемија.

Позицијата е на определено време со можност за продолжување.

Нудиме:

 • атрактивна и динамична работа;
 • можност за надградба на професионален план;
 • одлични услови за работа;
 • можност за брзо напредување во кариерата. 

Позицијата е со седиште во Скопје.

Работно време од 08:00–16:00 h (понеделник–петок)

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на farmahem@farmahem.com.mk најдоцна до 22.04.2018. 

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју и проверка на знаењата.

КЛИКНИ