Одржувач на машини во производство

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

ВИТЕК ДОО

Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје, има потреба од вработување на: ОДРЖУВАЧ НА МАШИНИ ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН

Oпис на работната позиција:

 • Врши поправка и ги одржува машините во производство.

Работни услови:

 • Соодветно образование за позицијата
 • Со/без работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорност и способност за организација
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимска работа и способност за работа под притисок
 • Позитивен став и енергичност.

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата
 • Можност за обука во компанијата
 • Обезбедена храна на работното место
 • Обезбеден организиран превоз
 • Колективно осигурување
 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно законот поради нова инвестиција на компанијата, постои можност за напредок (во однос на работна позиција и финансиски)
 • Бонус за редовност
 • Групен бонус за продуктивност (со таргет)

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »