Асистент на продажба во продажниот салон во Сити Мол Скопје

  • Друштво за трговија и услуги ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

ДТУ Том Таилор има потреба од асистент на продажба во продажниот салон во Сити Мол Скопје. 

Потребни квалификации:

  • Образование: ССС / ВСС
  • Работа со компјутери: познавање на MS office пакет

Главни обврски и одговорности на позицијата:

  • Позитивен однос и убедливост при комуникација
  • Ориентираност кон потреби на купувачи
  • Примена на продажни техники и вештини

Личен профил:

  • Мотивација за работа во тим
  • Комуникативност и преговарчки вештини

Ние нудиме:

  • Договор за работа на определено време

Плата 13.500 денари, плус Бонуси од 2000 до 8000 денари

Контакт емаил: mktomtailorcitymallskopje@tom-tailor.mk

КЛИКНИ