Видео монтажер

 • Објавен пред 3 месеци
 • Алфа Лаб Дооел
 • Активен до 16.03.2019
 • Позиција: Видео/продукција
 • Локација: Скопје

Алфа Лаб има потреба од:

ВИДЕО МОНТАЖЕР

Потребни квалификации:

 • Работно искуство како видео монтажер (минимум 2 години)
 • Познавање на adobe premiere, adobe after effects, еdius и photoshop.
 • Креативност во работата

Личен профил:

 • Одговорност и способност за организација
 • Енергичност и трудољубивост
 • Прецизност и точност, работа со рокови
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
 • Професионален однос
 • Позитивен став
КЛИКНИ