Возач

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »

Возач

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Искуство во дистрибуција во Скопје и низ Македонија
  • Возачка дозвола Б – категорија
  • Познавање на магацинско работење ќе се смета за дополнителна предност

 

Вештини и способности:

  • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи
  • Способност за тимска работа 
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови
  • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели

 

  • Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] користејќи го полето Аплицирај
  • Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »