Офис Плус ДООЕЛ

ЕМБС: 6115144
Индустрија: Трговија
Адреса: ул. Индустриска бр. 4
Град: Скопје
Facebook: officeplus.mk
Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на дистрибуција: трговија на големо и мало, продажба по каталог и работи на решение за продажба преку веб шоп.

ОФИС ПЛУС е сопственик на брендот “Офис плус”, под кое име се објавуваат каталози и веб-страница.

Мисијата на Офис Плус е да ги задоволи сите потреби за деловно работење на клиентите, лесно и навремено. Визијата на Офис Плус е да стане препознатлив знак за квалитет на целата територија на РМ преку успешно поставување на комплетна продажна мрежа во целата држава.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »