Магационер / Спремач на артикли

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »

Магацински работник – Спремач на артикли

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност (кандидати кои го поседуваат имаат повисока почетна плата)
 • Задолжителна возачка дозвола Б – категорија

Одговорности и задачи:

 • Одговорнорност за навремена и точна подготовка на робата
 • Редење на ново пристигнати артикли и складирање на трговска стока
 • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот
 • Повремено асистирање во испорака на робата до крајниот купувач

Вештини и способности:

 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Работно време Понеделник – Петок од 08.00 – 16.00 часот

 • Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] користејќи го полето Аплицирај
 • Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »