Комерцијалист

 • Објавен пред една недела
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 27.01.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

 

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 

 

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата
 • Познавање и постојано следење на каталогот и техничките карактеристики на производите
 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти
 • Изработка на потребна документација

 

Вештини и способности:

 • Одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

 

Квалификации:

 • ССС/ ВСС
 • Pаботно искуство на иста позиција ќе се смета како предност,но не е задолжително
 • Познавање на англиски јазик (познавање на друг јазик ќе се смета за предност)
 • Задолжително познавање на работа со компјутери
 • Поседување возачка дозвола Б-категорија (активен возач)

 

 

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail:_ [email protected] и [email protected], со назнака „Комерцијалист ”

 

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место „Комерцијалист “. 

Огласот е отворен 10 (десет) дена

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.

 

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.