Магационер / Спремач на артикли

 • Објавен пред 2 недели
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 26.01.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Магацински работник – Спремач на артикли

 

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност (кандидати кои го поседуваат имаат повисока почетна плата)
 • Задолжителна возачка дозвола Б – категорија

 

Одговорности и задачи:

 • Одговорнорност за навремена и точна подготовка на робата
 • Редење на ново пристигнати артикли и складирање на трговска стока
 • Подредување, грижа и одговорност за производите во магацинот
 • Повремено асистирање во испорака на робата до крајниот купувач

 

Вештини и способности:

 

 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа

 

Работно време Понеделник – Петок од 08.00 – 16.00 часот

 

 • Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [email protected] користејќи го полето Аплицирај
 • Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.