Сметководител

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 31.07.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Офис Плус ДООЕЛ:

Продажен референт

Офис Плус, Водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјал, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема, 

 

Има потреба да вработи:

 

Сега имате одлична можност да бидете

 

СМЕТКОВОДИТЕЛ


Обврски и одговорности:

 • Одлично познавање на финансиско сметководство и работење
 • Одлично познавање и искуство од минимум 2 години во материјално сметководство и работење
 • Евидентирање на влезни и  излезни фактури
 • Извршување и евидентирање на денарски и девизни изводи
 • Внесување на податоци од извршени пописи
 • Водење и сметководствено евидентирање на благајна 

 

Потребни квалификации:

 • ВСП или ССП – економско училиште
 • Предност е претходно работно искуство на соодветната позиција
 • Познавање на MS Office (одлично познавање на работа во EXCEL)

 

 

Профил на личност:

 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Предност :

 • Познавање и и искуство во практична работа во ПАНТЕОН ќе се смета за предност.

 

 

Ние нудиме:

 • Работа во амбициозен и професионален тим

 

 

Дневното работно време на оваа позиција е 8 часа, со почеток од 08:00 до 16:00 часот.

Неделното работно време е од понеделник до петок.

 

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [email protected] , со назнака „Сметководител”

 

Огласот е отворен 7 (седум) дена.

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.