Помошен монтер на мебел

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »

Помошен монтер на мебел – дел од Технича служба на компанијата

 

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност (кандидати кои го поседуваат имаат повисока почетна плата)
 • Задолжителна возачка дозвола Б – категорија

 

Одговорности и задачи:

 • Познавање на работа со рачен и електричен алат
 • Монтажа на канцелариски мебел и канцелариски столици
 • Превземање на превентивни мерки и навремено реагирање за избегнување на дефекти

 

 

Вештини и способности:

 

 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Сериозен пристап кон зададените задачи
 • Подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Лојална , чесна и флексибилна личност

 

Ние Ви нудиме

 

 • Работно време Понеделник – Петок од 08.00 – 16.00 часот
 • Одлична работна средина и услови за работа

 

 • Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] користејќи го полето Аплицирај
 • Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »