Администратор за ИТ поддршка

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 06.05.2021
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Офис Плус ДООЕЛ:

Продажен референт

Администратор за  ИТ ПОДРШКА

Одговорности и задачи:

Задачи:

- Сeрвисирање на компјутерска опрема,

- Инсталација на оперативни системи и програми

- познавање на компјутерски вештини ( LAN комуникација инсталација на компјутерски мрежи и нивно каблирање)

- монтажа на видео надзор

- високо рaзвиени способности за користење на Microsoft Office

- познавање на ERP софтвери (Пантеон е предност)

- почитување на стандарди од ISO 27001 односно почитување на тајност на податоци

- одговорност кон доверени задачи и посветеност на работата

- логичен и систематски пристап кон извршување на работните задачи

- Техничка поддршка

Потребни квалификации:

 • ВСС  (предност факултет за информатичка технологија, но не е задолжително) 
 • Работно искуствo минимум 2 години
 • Одлично познавање на англискиот јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Профил на личност:

 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [email protected],

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, одговорни сте, имате позитивен и професионален пристап кон работата и желни сте за стекнувања нови знаења, но и за споделување на своите досегашни искуства, тогаш Вие сте нашиот идеален кандидат!

Испратете кратка биографија на [email protected] со назнака „ ИТ Администратор”. и очекувајте да Ве повикаме на прелиминарно интервју!

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.