Возач

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 23.07.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Офис Плус ДООЕЛ:

Сметководител

Возач

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Искуство во дистрибуција во Скопје и низ Македонија
 • Возачка дозвола Б – категорија
 • Познавање на магацинско работење ќе се смета за дополнителна предност

Вештини и способности:

 • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи
 • Способност за тимска работа 
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови
 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Вашата Професионална Биографија (CV) можете да ја доставите на маил [email protected] користејќи го полето Аплицирај
 • Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим.