Систем администратор

За компанијата: Офис Плус е водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјали, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема. Компанијата работи на сите канали на... повеќе за компанијата »

Офис Плус, Водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјал, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема, 

 

Има потреба да вработи:

 

Сега имате одлична можност да бидете

 

СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР

Одговорности и задачи:

Задачи:

- Сeрвисирање на компјутерска опрема,

- Инсталација на оперативни системи и програми

- познавање на компјутерски вештини ( LAN комуникација инсталација на компјутерски мрежи и нивно каблирање)

- монтажа на видео надзор

- високо рaзвиени способности за користење на Microsoft Office

- познавање на ERP софтвери (Пантеон е предност)

- почитување на стандарди од ISO 27001 односно почитување на тајност на податоци

- одговорност кон доверени задачи и посветеност на работата

- логичен и систематски пристап кон извршување на работните задачи

- Техничка поддршка

Потребни квалификации:

  • ВСС  (предност факултет за информатичка технологија) 
  • Работно искуствo минимум 2 години
  • Одлично познавање на англискиот јазик
  • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Профил на личност:

  • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
  • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
  • Способност за тимска работа
  • Способност за работа под притисок

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] ,

 

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, одговорни сте, имате позитивен и професионален пристап кон работата и желни сте за стекнувања нови знаења, но и за споделување на своите досегашни искуства, тогаш Вие сте нашиот идеален кандидат!

Испратете кратка биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака „Систем Администратор  и очекувајте да Ве повикаме на преелиминарно интервју!

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »