Референт за набавка

 • Објавен пред една недела
 • Офис Плус ДООЕЛ
 • Активен до 27.01.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Офис Плус, Водечка компанија во Македонија за продажба и дистрибуција на канцелариски материјал, ИТ, канцелариски мебел, промоција, патни торби и училишна опрема, 

 

Има потреба да вработи:

 

Сега имате одлична можност да бидете

 

РЕФЕРЕНТ ЗА НАБАВКА

 

Одговорности и задачи:

 • Следење на состојба на залихи,
 • Набавки, остварување на нови и одржување на контакти со постојани добавувачи итн.
 • Преговарање за цени со добавувачи,
 • Логистика – проценка на потребите за набавка  во зависност од програмите за прoдажба и залихите, изготвување на нарачки во соодветни програми,
 • Обезбедување на сертификати за производи
 • Познавање на соодветните закони

Потребни квалификации:

 •  ВСС  ( Економски факултет или пред завршување на истиот) 
 • Предност е претходно работно искуство на соодветна позиција но не и неопходно
 • Напредно ниво на познаење на работа на компјутер (Ms Office, Internet)
 • Одлично познавање на англискиот јазик, особено деловната комуникација. Познавање на друг светски јазик ќе се смета за предност.
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Профил на личност:

 • Одлични аналитички способности
 • Одлични комуникациски и организациски вештини
 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо, на e-mail: [email protected] и [email protected]  , со назнака „Референт за набавки”

 

Доколку сакате предизвик, лесно се прилагодувате, имате позитивен и професионален пристап кон работата и поседувате добри комуникациски способности, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место „Референт за набавки“. 

Огласот е отворен 7 (седум) дена.

Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.

 

Со испраќањето на вашето CV дозволувате истото да се чува и за намена вработување на исти и слични работни позиции.